Kansrijk Lesgeven: Interacties in de Klas (KLIK)

Hoe doet mijn kind mee?

Omdat uw kind jonger dan 16 jaar is, is het belangrijk dat u toestemming geeft voor deelname van uw kind aan het onderzoek. U kunt op het onderstaande formulier toestemming geven. Als u geen toestemming geeft voor deelname, kan uw kind niet meedoen met het onderzoek. Ook is het belangrijk dat uw kind zelf mee wil doen aan het onderzoek. Daarom vragen we uw kind ook zelf om toestemming geven tijdens het eerste klasbezoek. Mocht u of uw kind zich later bedenken en de toestemming weer willen intrekken, dan kan dat tijdens het schooljaar waarin wij onderzoek doen (tot augustus 2024) door een e-mail te sturen naar klik@uu.nl. U hoeft hiervoor geen reden op te geven en wij zullen dan de gegevens van uw kind verwijderen. Na augustus 2024 worden alle persoonlijke gegevens van uw kind (naam, klas en school) verwijderd. Hierdoor is het voor ons vanaf dat moment niet meer mogelijk uw antwoorden te verwijderen. 

U kunt online toestemming geven en de korte vragenlijst invullen door de QR-code op de informatiebrief (die u heeft ontvangen van de leerkracht) te scannen. Vult u het formulier liever op papier in? Dan kan dat door het formulier achterin de informatiebrief in te vullen en te ondertekenen en aan de leerkracht van uw kind te geven.

Wilt u liever dat uw kind niet meedoet aan het onderzoek? Als u geen toestemming geeft vragen we u alsnog het formulier in te vullen en daarop aan te geven dat u geen toestemming geeft.